3 suosituinta Bitcoinin louhintamenetelmää

Kuvaile lyhyesti ongelmaa (vaaditaan): Yhteensopiva sekä FPGA- että ASIC-laitteiston kanssa, CGMiner on komentorivisovellus, jolla on täydet seuranta-, puhaltimen nopeudenhallinta- ja etärajapintaominaisuudet. Kohdassa: Voit parantaa bitcoin-hajautusnopeutta lisäämällä grafiikkalaitteita pöytätietokoneeseesi.

  • Kuten kaikki verkkoklubit, voit syventyä syvälle subkulttuurin ympäröivään bitcoiniin kokemuksen saatuaan.
  • Tosiaankin, kun Miehe osoitti etsivää hakkurinsa hankkimista, bitcoinin hinta oli jo nousussa, joka koskettaa 5 900 dollaria ja herättää uudelleen laajoja epäilyjä virtuaalisten valuuttojen tulevaisuudesta.
  • Kauan ennen kuin paikalliset ihmiset olivat edes kuulleet sanat ”cryptocurrency” tai “blockchain”, Miehe ja hänen ikätoverinsa tajusivat, että tämä puolikuivas maatalouden alue, joka tunnetaan nimellä Mid-Columbia Basin, oli paras paikka kaivata bitcoineja Amerikassa - ja ehkä myös maailmassa.

Jos uima-allas ei tee niin, se ei saa palkkiota, ja se voidaan jakaa seuraavan poolin kanssa järjestyksessä. Nyt olet kaikki valmiina. He sanovat, että kaivostoiminta voisi auttaa korvaamaan satoja työpaikkoja, jotka menetettiin, kun alueen toinen suuri energiankäyttäjä - valtava Alcoan alumiinisulatus aivan Wenatcheen eteläpuolella - jätettiin käyttämättä jo muutama vuosi sitten. Tämä on kuitenkin yksi alhaisemmista kaivosallasmaksuista. Kaikki tehdään yksinkertaiseksi, kun käytetään MultiMiner-ohjelmistoa. Bitcoin-osoite on lompakolla, jota voit käyttää asettaessasi Bitcoin-kaivosohjelmistoa.

Pari päivää sitten rekisteröin slush pooliin, latasin GUI-minerin, CPU-graafisen kortin, Internetin nopeudella 2 megatavua sekunnissa ja kaivoin 600khashia sekunnissa.

Tähän Tuotteeseen Liittyvät Sponsoroidut Tuotteet

Kun - proxy-vaihtoehtoa ei käytetä, ohjelma kunnioittaa ympäristömuuttujia http_proxy ja all_proxy. Ne toimitetaan tartunnan saaneiden kuvatiedostojen kautta tai napsauttamalla linkkejä, jotka johtavat haitallisiin sivustoihin. Ilmiö, että automatisoituja ohjelmistoja käydään salausvaluuttakaupalla ja tuottamaan rahaa verkossa, ei ole uusi.

Olitpa liittymässä kaivosaltaan tai kaivossooloon, sinun on perehdyttävä viimeisimpään kaivosohjelmistoon. Toinen mainitsemisen arvoinen asia on, että sovellus voi kokea usein keskeytyksiä, joskus vain pienentämällä sen ikkunaa, tekemällä tämän sovelluksen taustalla, kun suoritat muita toimintoja melko tehottomasti. Kun erikoistuneita kaivoslaitteita koskevaa tutkimusta jatketaan ja kaivostoiminnan vaikeudet kasvavat, suurimmat voitot kaivostoiminnasta ansaitsevat yleensä tietokeskukset, jotka sijaitsevat paikoissa, joissa energia on halpaa, kuten Kiinassa. Yksi mainitsemisen arvoinen asia on, että kuten kaikki muutkin bitcoin-louhintaohjelmistotyökalut, tämä sovellus toimii erittäin hitaasti, johtaen pitkään odotusaikoihin vain kourallisen satoshisin määrän lisäämiseksi.

Haitallisten kaivosmiesten vapauttamat lohkot, jotka eivät täytä vaadittua vaikeuskohdetta, hylätään vain verkon muiden osallistujien toimesta. Vaikka kryptovaluuttoja on nykyään monia, Bitcoin on suosituin kaikista. OS X -käyttäjät voivat käyttää DiabloMineria, joka on kaksivuotinen komentoriviohjelma, joka kaivaa OpenCL: n avulla. CPU/GPU (graafiset prosessointiyksiköt), FPGA (kenttäohjelmoitava porttiryhmä) ja ASIC (sovelluskohtaiset integroidut piirit), ohjelmiston valinta on laajempi. Yksi hyödyllinen ominaisuus on voittoraportti-ominaisuus, koska tämä ominaisuus auttaa sinua tietämään, onko kaivoksesi kannattava vai ei. Toistaiseksi kyllä, koska halusimme antaa ihmisille helpon pääsyn voittoihin. Temppu oli kuitenkin löytää sijainti, johon voit laittaa kaiken tämän halvan voiman toimimaan.

  • Bitcoinin louhintaan suunnitellut ASIC-julkaisut julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2020.
  • Toinen asia, jota pidän CCMineristä, on se, että se voi kaivoa melkein kaikki salaustekniikan louhintaalgoritmit.
  • CGMiner Kun kirjoitat tämän sivun, se on väistämättä yleisin ja suosituin kaivostyöntekijöiden käyttämä Bitcoin-kaivosohjelmisto.
  • Lompakot vaativat, että sinun on käytettävä tai ladattava melko suuri - ketjutiedosto - noin 6 Gt -, joten paikallisen lompakon lataaminen ja päivittäminen voi olla aloittamaton.
  • Tämä GUI-pohjainen EasyMiner-ohjelmisto tukee sekä verkon louhintaprotokollaa että stratum louhintaprotokollaa.
  • Bitcoin-louhinta on menetelmä, jolla Bitcoin-blockchain-tapahtumat vahvistetaan ja käsitellään.
  • Ohjelmisto ei havaitse kaivostoiminnasta otettua prosessorijaksoa.

Bitcoin Mining Hardware

Valitse vapaasti ja viisaasti. Yksi pilvikaivostoiminnan haittapuolena olisi se, että et saa täydellistä hallintaa laitteistosta ylikuormittaa sitä tai tutustua bitcoinien louhintaprosessiin. Pilvikaivostoiminnan maksut vaihtelevat kuitenkin, ja toinen varovaisuutta kiinnostava asia on huijarit, jotka poseeraavat pilvikaivostoiminnan varusteina. Aivan kuten Honey Miner, Nicehash-käyttäjät voivat ostaa ylimääräistä hashoweria ansaitakseen tuloja markkinoillaan.

Joillakin teistä voi olla suosikkikolikko, ja rakennamme toiminnallisuutta tukeaksemme sitä. Mutta toiset siirtävät palvelimet hiljaa toiseen asuinalueeseen ja kytkevät sen takaisin. Bitcoinin louhinnan todellinen prosessi on yhdistää sekä kaivoslaitteistot että kaivosohjelmistot. Ohjelmiston voi ladata täältä. Carlsonin unelma alkoi asettua paikoilleen. Tämän ohjelmiston uusin versio on Bitcoin Miner 1.

Bitcoin-kaivosohjelmisto on olennainen osa kaikkia kaivostoimintoja. Se on yhtä ihanteellinen valuutoille, jotka käyttävät SHA256-kaivostoiminnan tietoja. Joten esimerkiksi bitmain S2- tai S3-jännitteen asettamiseksi komento tälle on -bitmain-jännite. Puomi täällä oli virallisesti alkanut. Koska yksi uima-altaan omistaja Slush huomauttaa: Sinun tulee varmistaa, että sinulla on riittävästi kaistaa ja tallennustilaa koko lohkoketjun kokoa varten (yli 200 Gt). EasyMinerin etuna on, että se on suunniteltu sekä yksin- että uima-altaan kaivokseen. Jos käytät ohjelmisto lompakkoa, kuten Electrum, yritä tehdä se koneella, jota ei ole kytketty Internetiin, jotta BTC: täsi ei voida hakkeroida.

Liity Tuhansia Tilaajia Ympäri Maailmaa

Varmista ensin, että poolisi käyttää SSL: tä varmistaaksesi, että kukaan ei voi pilata Bitcoinejasi. Varmista, että lataat todellisesta sivustosta, ei kopio-kissan sivustosta. Mutta riippumatta siitä, kaivoitko kaivosta tai isännöit, kaivos tuli "mittakilpailuun", kertoo Carlson, jonka omat toiminnot marssivat tasaisesti 250 kilowatista yhteen. Yhden bitcoinin arvo on tällä hetkellä 188 dollaria. Tämä on huolestuttava tulos, jonka todennäköisesti aiheuttavat Kyprokseen liittyvät rahaliikkeet ja yleinen kuplamainen jännitys alustan yli. Katsotaanpa lisää Bitcoin-kaivosohjelmistosta. Todennäköisyys laskea tiiviste, joka alkaa monilla nollakohdilla, on erittäin pieni, joten on tehtävä monia yrityksiä.

Kryptokaivosmatkan aikana olemme löytäneet paljon kaivosohjelmistoja, joiden avulla voit ansaita rahaa Bitcoin Miningille.

Ääni kosketti median vimmaa uusimman sukupolven tekniikkamiljonääreistä. Voi, ja se on myös täysin avoin lähdekoodi! Ja kaikilla kolmella läänin julkisella laitoksella on huomattava harkintavalta sähköpyyntöjen myöntämisessä. BTCMiner sisältää seuraavat ominaisuudet: Mutta nouseva laskentateho aiheutti myös kaivosvaikeuksien nousun nousemiseen - tammikuusta 2020 tammikuuhun 2020 se kasvoi tuhatkertaiseksi -, joka pakotti kaivostyöläiset laajentumaan vielä nopeammin. Alueen viisi valtavaa vesivoimapatoa, jotka kaikki ovat julkisten palvelualueiden omistamia, tuottavat lähes kuusi kertaa enemmän voimaa kuin alueen asukkaat ja yritykset voivat käyttää. Tosiaankin, jonkin aikaa kaikki näytti olevan yhdessä kaivostyöntekijöiden kanssa.

GUI-pohjainen kaivuri Windowsille, Linuxille ja Androidille.

Joten se on kaikki mitä minulla on aikaa tähän aiheeseen tänään. Neofiilina olen yllättynyt, että kaivoksen aloittaminen kesti niin kauan. Mutta lain mukaan heidän on harkittava kaikkia laillisia valtapyyntöjä, jotka ovat tarkoittaneet kalliiden tutkimusten tekemistä ja kuulemistilaisuuksien järjestämistä - käynnistäen pitkäaikaisen julkisen keskustelun tämän uuden teollisuuden vaikutuksista altaan sähkötalouteen. Aloittelija voi helposti asentaa sen ja aloittaa kaivostoiminnan muutamassa minuutissa. Jotkut tulevat puhtaiksi. ”Jos menisit vain ulos ja tekisit kyselyn Chelan Countystä, ja kysyisit ihmisiltä:” Haluatko meidän olevan mukana bitcoin-teollisuudessa, he sanoisivat paitsi ”Ei”, ”Helvetti. Tämä ohjelmisto on täydellinen aloittelijoille ja Windows 10 -käyttöjärjestelmälle. Tämä tarkoittaa, että saat pienempien bitcoin-maksujen tasaisemman virran.

Kuvaus

Käyttämällä palvelua, kuten “Slushin uima-allas” (lisää siitä myöhemmin), voit jakaa työn ihmisten kesken. Kaikki kerätyt tiedot johtivat BetterHashin kehittämiseen, joka on yksi markkinoiden kannattavimmista tapahtumista, jotka validoivat sovelluksia markkinoilla. Ainoa suuri ero on, että siinä ei keskitytä CGMinerin kaltaisiin GPU: iin, vaan se on suunniteltu erityisesti ASIC: ille.

Useiden suositusten perusteella näyttää siltä, ​​että Windowsin virustorjuntaohjelmistotuotteilla on taipumus hypätä asennusprosessin ajan.

Hyvä on, joten sen pitäisi olla kaikki mitä tarvitset Bitcoinin louhinnan aloittamiseen. Luo työpöydän pikakuvake. Nyt kun tiedät, minkälaisia ​​Bitcoin Mining -ohjelmistoja käytetään parhaiten nykypäivän Bitcoin Mining -kamppailuun, voit alkaa ansaita ansaitsemaan.

CGMiner käyttää komentoriviliittymää ja tukee erilaisia ​​kaivosaltoja ja -laitteita.


«