Korkeimmin palkattu työ kotitöistä vuonna 2020 (FULL LIST)

Video oli tyypillisesti 90–120 sekuntia. Rekrytoijille maksetaan yleensä palkkiota, joten jos pystyt saamaan tuloksia asiakkaillesi, voit tehdä taloudellisesti erittäin hyvin, mutta se ei ole kaikkein tasaisin tulo. Nämä tehtävät maksavat 12 dollaria tunnissa, vaativat vain lukion tutkinnon ja tarjoavat etuja, kuten sairausvakuutuksen ja 401 000 eläkesuunnitelman. Menestyvän kirjanpitäjän harjoittelu tai koulutuskurssi voi kuitenkin auttaa sinua laskemaan ensimmäisen asiakkaasi. Suorita päivittäisiä johtotehtäviä ylläpitää määritettyjä tilejä. Valuuttavaihtoehtojen selitys: syvällinen opas, tilin avaamisprosessi on tyypillisesti hyvin yksinkertainen, ja välittäjästä riippuen se saattaa edellyttää ohjelmiston asennusta. Pudota tiedostoja ladattavaksi, mikä ajattelee sitä, voisi hyvinkin tarkoittaa, että Robinhood todella kannustaa huonoon taloudelliseen käyttäytymiseen ja vain kiihdyttää varallisuuden epätasa-arvoa lisääen samalla käyttäjän pääsyä. Liity yhteen luettelon alla näkyvien työpaikkojen kotihakujen tekniikoiden kanssa. Ja se on mielekästä työtä, koska tarkat sairauskertomukset ovat tärkeitä laskutus- ja maksutarkoituksissa sekä asianmukaisessa potilaan hoidossa.

Normaalisti koirien kävelijät Roverilla voivat ansaita 20–30 dollaria kävelyä kohden ja missä tahansa alkaen 20–40 dollaria yön yli pidettävistä lemmikkien istutuspalveluista. Tai ehkä kirjoitat paljon, mutta haluat vain ansaita enemmän rahaa? Jos sinusta tuntuu, että tämä on jotain, jonka haluat tehdä, niin tässä on vinkkejä siitä, miten se tapahtuu. Ansaitse jopa 50 dollaria per artikkeli online-kirjoitustöissä.

 • Jos sinulla on taitoja ja koulutusta edellä kuvattuihin tehtäviin, sinun tulisi harkita työnhaun laajentamista koskemaan työtä kotoa.
 • Blogiminen on ollut minulle suurin pelinvaihtaja, varsinkin kun on kyse kotona työskentelystä.
 • On erittäin hyvä mahdollisuus, että löydät heistä jotain, joka sopii asiantuntemukseesi.
 • Hyvää työnhakua!
 • Jos pidät puhelutöistä, tule sitten tämän yrityksen 'tavaranaloittajaksi'.
 • Tämä ylemmän tason rooli ohjaa ja valvoo markkinointiosastoa varmistaakseen, että markkinointistrategiat täyttävät liiketoiminnan tavoitteet.

Verkossa on paljon oikolukua koskevia työmahdollisuuksia, ja ne todella maksavat todella! Olet toimittaja! Huomaa, että hinnat ovat yleensä paljon alhaisemmat, jos et ole Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta tai muista ensimmäisen maailman maista. Tämän työn merkittävin haittapuoli on korkea palkka. Palkkaanalyytikot hyödyntävät markkinatietoja ja sisäisiä tietoja neuvonantajana yrityksilleen esimerkiksi palkkojen aloittamisesta, ansioiden korottamisesta ja kokonaiskorvaussuunnitelmista. Palkka eroaa molemmista tehtävistä. Voit ansaita rahaa myös sponsoroinneilta, jotka vaihtelevat 500 dollarista satoihin tuhansiin, Slate mukaan. Toiseksi Github-profiilisi voi toimia portfoliona, jonka voit näyttää joka kerta lähestyessäsi potentiaalista asiakasta.

 • Koska näiden hakemusten kirjoittaminen voi olla vaikeaa, nämä yritykset kääntyvät usein lahjakkaiden apurahojen kirjoittajien puoleen.
 • Tämä verkko- ja sovelluskehitykseen erikoistunut yritys etsii usein kehittäjiä, joilla on hyvät koodaustaidot lisätä joukkueeseensa.
 • Sitten voit löytää todella korkeasti palkattuja töitä kotoa.
 • Löydä verkkosivustojen testaustöitä tarkistamalla UserTesting.
 • Saatat tarvita myös melua vaimentavat kuulokkeet.
 • Loin tämän verkkosivuston jakaakseen heidän tarinoitaan artikkelissa, jonka kirjoitin Stay at Home Mom Jobs -sivustolla.
 • Olet rikas, eikö niin?

Audio- Ja Videotöitä

Leikkaa nurmikko tai ostat päivittäistavaroita, sinun on tehtävä se aikataulusi mukaan. 48 tapaa, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi, mitä positiivisemmat arvostelut sinulla on, sitä enemmän tehtäviä tulee saataville ja sitä enemmän tuloja ansaitset. Muut ansaitsevat työt voidaan hankkia tietyillä edistyneillä taidoilla tai suurella ammatillisella verkostolla. Mitä enemmän kirjaudut, sitä enemmän ansaitset.

Jotkut jopa luovat grafiikkaa. Bitcointrading, tapahtuma saavuttaa tietoturvansa ja luottamuksensa toimimalla vertaisverkon tietokoneverkossa, joka on samanlainen kuin Skype tai BitTorrent, tiedostojenjakojärjestelmä. Lisäksi on tarjolla kursseja niille, jotka haluavat tehdä uran transkriptiosta. Siirry vain heidän verkkosivustoilleen aloittaaksesi. Luo verkkosivusto tästä aiheesta. Työskenteleekö kotona -mahdollisuuksista ei ole pulaa riippumatta siitä, työskenteleekö se etänä yritykselle tai perustatte oman yrityksenne. Yksi Easy Tweet Profits -niminen yritys väittää, että voit ansaita jopa 873 dollaria päivässä verkossa.

Oman yrityksen perustaminen antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kotoa, ja työskenteleminen jonkun toisen kanssa voi tai ei salli sinun työskennellä kotona.

Pienyritysten Omistus

Vaikka heidän on usein tehtävä vierailuja asiakkaidensa tiloissa, suuri osa heidän työstään voidaan suorittaa suunnittelusstudiosta, joka on monien sisustusarkkitehtien kotona. Mutta voi yllättää, kun tiedät, että on olemassa satoja yrityksiä, jotka tarjoavat mahdollisuuksia tehdä juuri tämä. Paras osa kotityöhön liittyvää työtä on, että ne voivat olla niin tuottavia kuin haluat. Soitat puheluita ja kirjallisia kampanjoita yritystoimintaan liittyvistä poliittisista kysymyksistä, ei sosiaalisista kysymyksistä. Et ole vastuussa avunantajien ja tukijoiden varojen hankkimisesta.

Urheilutilinpäällikkö

Monet etätyöasemista vaativat kuitenkin työntekijöitä asumaan tietyissä kaupungeissa tai osavaltioissa. Tätä työtä tekevillä henkilöillä on yleensä kirjanpito. Mikä parasta, tämä on toinen työ, jonka avulla voit työskennellä joko osa- tai kokopäiväisesti. Kyllä, se on totta. Vaikka on paljon erilaisia ​​palveluita, jotka voivat täyttyä VA: n alaisuudessa, useimmat VA: t erikoistuvat ja tarjoavat muutamia erityisiä palveluita.

On myös mysteeriostoksia, jotka tehdään puhelimitse.

Kiinnitä se Pinterestissä

Nyt on vakava palkkapäivä! Voit olla yhteydessä asiakkaisiin ympäri maailmaa, jotka haluavat hioa englanninkieltään parantaakseen työllistymismahdollisuuksiaan. Vanhimpaan vaikuttavat suosituimmat internet-huijaukset13 minuutin lukema, tarkista, alkaako Web-osoite HTTPS: llä, ei vain HTTP: llä. Zety oli se, joka todella napsautti. Kiinnitä erityistä huomiota mediaani palkkaan. Rehellisesti, niin paljon kuin haluat! Voit kommunikoida potentiaalisten asiakkaiden kanssa sivuston kautta ja varata maksamiskeikkoja. PayScale luettelee keskimääräisen virtuaaliassistentin palkkaksi 37 984 dollaria. Jos olet uusi prosessi, voi olla helpompaa yksinkertaisesti olla etenemättä kuin kohdata epävarmuus.

Jos näin on, yritä vuokrata ne ihmisille, jotka voivat käyttää niitä. Tutkimus ja suuntausten analysointi markkinointisuunnitelmien laatimiseksi on yleinen tehtävä. Kuinka voit aloittaa oman työsi kotitöistä valmennuksessa? Freelance-kirjoittaminen on täydellinen äideille, jotka rakastavat kirjoittamista. Voit vain tavata verkossa sen sijaan. Jos haluat saada maun työskennellä kotoa ja haluat myydä jo käyttämiäsi ja rakastiasi tuotteita, tämä voi olla vaihtoehto. Ja monet taiteilijat ja suunnittelijat ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia, mikä tarkoittaa, että he voivat työskennellä mistä tahansa valitsemansa mukaan ja asettaa myös oman työajansa. Muu kuin työnantajayritys on yritys, jolla ei ole kokopäiväisiä työntekijöitä.

Suosittuihin työryhmiin kuuluvat asiakaspalvelu, myynti, markkinointi, toiminta, henkilöstöhallinto, tuotehallinta ja ohjelmistokehitys. Tunnen henkilökohtaisesti kymmeniä ihmisiä, jotka tekevät yli kuusi lukua vuodessa blogistaan, mukaan lukien oma perheeni. Monta kertaa ne auttavat potilasta päättämään, onko hänen tarpeen nähdä lääkäri, suunnata ensiapuun tai vain poppyä aspiriinia. Glassdoor tarjoaa keskimääräisen peruspalkan 22 000 dollaria vuodessa. Voit perustaa profiilin Fiverr- tai Upwork-kaltaiselle sivustolle aloittaaksesi nopeasti, vaikka joudutkin viettämään jonkin aikaa ja vaivaa rakentaaksesi profiilisi ja maatöitä johdonmukaisesti. Huomaa, että jos valitset freelance-reitin jollain näistä yllä luetelluista uravaihtoehdoista, voit aina neuvotella eduista (tai niiden vastaavasta määrästä) ennen allekirjoittamista katkoviivalla. Usko tai älä, sinun ei tarvitse olla CPA aloittaaksesi kirjanpidon.

Userfeel - Tämä yritys maksaa noin 10 dollaria testiä kohti.

Yhdistynyt Terveydenhuolto

Mitä enemmän tutkimussivustoja kirjaudut, sitä enemmän voit tehdä. Minulla on myös useita tapoja saada keikojen kirjoitus artikkelin lopussa. Monet asiakaspalvelun edustajat toimivat vähittäiskaupoissa, pankeissa ja luottolaitoksissa. Aloittelijoiden palkka on 16 dollaria tunnissa, mutta edetessäsi ansaitset 28 dollaria tunnissa. Ei manuaalia tarvita, heillä on yksi ThinkorSwimin tehokkaimmista alustoista, ja he tarjoavat myös jatkuvasti suuria tarjouksia ja bonuksia liittymiseen. Web-suunnittelijaksi tuleminen: Walthamissa, Massachusettsissa sijaitsevalla Lionbridgellä on käytettävissä olevia tehtäviä, jotka ovat osa-aikaisia, freelancereita ja etätyöpaikkoja.

Kääntäjän arvioidaan saavan noin 20 dollaria tunnissa. Mene, kirjaudu nyt! Opetamme sinulle asiakkaiden löytämisestä ja pitämisestä, salkun luomisesta, palkkioiden saamisesta ja muusta. Jos et halua viettää koko päivän kirjoittamalla uutta sisältöä, oikoluku on myös taloudellisesti tuottoisaa.

Kirjoita Suljetut Kuvatekstit

Pohjimmiltaan ota tutkimuksia kaikenlaisista asioista. Amazonin kanssa työskentelemisen etuna on tieto siitä, että yritys on laillinen ja sillä on keinot tarjota säännöllinen palkka. Bloggaamisesta ansaitsemasi tulot riippuvat kapeasta ja aiheesta, johon kirjoitat, ja kuinka monta silmää piirtää. Koti kotityöstä on tullut erittäin suosituksi. Virhe # 5: et ole tarkastellut oikeaa levitystä kaupalle, jota yrität tehdä. Ja päätät päättää kenen kanssa haluat työskennellä, minkä kanssa haluat työskennellä ja milloin haluat työskennellä.

Jos niin, tämän viestin pitäisi saada pyörät kääntymään. Kuinka ostaa ja sijoittaa osakkeisiin aloittelijoille, useimmat verkkovälittäjät tarjoavat myös oppaita työkalujensa käytöstä ja jopa perusseminaareja osakkeiden valitsemisesta. Tämän seurauksena myyntipäälliköt voivat usein työskennellä mistä tahansa, missä heillä on hyvä puhelinpalvelu ja online-yhteys, myös kotoa. Kun etsit perinteistä työpaikkaa, kuten Monster tai Itse, käytä avainsanoja, kuten ”etätyö” tai “työ kotona” ja kirjoita sijaintikenttään ”mihin tahansa” tai “etäkäytävä”. Vaikka kirjoitusmaksut vaihtelevat työstä ja freelancerista riippuen, monet kirjoittajat ansaitsevat vähintään 150 dollaria per artikkeli ja jotkut ansaitsevat jopa 1500 dollaria valmiskappaleelta. Suurin osa artikkeleista on tarkoitettu verkkosivustoille, jotka haluavat SEO-optimoitua sisältöä, ja ne koskevat monia aiheita. Päiväkauppaa koskeva opas binaariopiskelijoille, optio-oikeudet ostetaan sopimuksina. Samanlainen kuin asiantuntija tai kirjailija, kurssien luominen on myös hieno mahdollisuus ansaita tuloja verkosta, kotoa. Voit ansaita rahaa verkossa rakentamalla Facebook-mainoksia, Instagram-mainoksia, Pinterestiä tai jopa Snapchatia ja tullaksesi etäkäyttäjäksi. Se ei ole rikastuva nopea järjestelmä.

Chegg

Bloggaajat, klubit, organisaatiot ja muut tarvitsevat myös verkkosivustoja. Äänen ja videon suosion nousun vuoksi transkriptionistit löytävät työtä monin eri tavoin. Kuinka sijoittaa kryptovaluutoihin - aloittelijoiden opas, kun salkku on rakennettu, sinun on alkaa tutkia sijoitusanalyysiä ja salkunhallintaa. Monet ihmettelevät usein, kuinka he voivat laskeutua tuottavaan keikkaan. Ilmoita opiskelijat kurssillesi. Se, mikä saattoi tuntua ylellisyydeltä, on nyt helpommin saatavissa, koska etätyöntekijöillä, etenkin tekniikkateollisuudessa, on suuri kysyntä.

"Konsultteilla tulisi olla ylivoimaiset ihmisten taidot, viestintätaidot ja ongelmanratkaisutaidot sekä heidän tulee olla myös erittäin analyyttisiä", Larson sanoo.

On yli 25 yritystä, jotka haluaisivat vuokrata korttisuunnittelijan tuoreella hyvää syntymäpäivää tai Ystävänpäivä -kortilla, joten muista tarkistaa ne. Alla on joitain sivustoja ja yrityksiä, jotka olemme päättäneet laillisiksi. Grayscale investments, llc: n lausunto bitcoin investment trustista ja bitcoin cashista. Työn turvaamiseksi sinun on sujuva lukuisia kieliä lukuun ottamatta amerikkalaista englantia.

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi purkaa kotona työskentelevä kopiointityö, harkitse verkkokurssin, kuten Transcribe Anywhere, oppimista transkription perusteet ja parantaa taitojasi ennen tehtävää hakemista. Toimistossa oleminen ei ole tarpeellista, kun voit lähettää sähköpostia, keskustella ja liittyä videoneuvotteluihin kaikkialla maailmassa. Rakastatpa sitten zombiäänien tuottamista tai äänitehosteiden lisäämistä animaatioon, mobiilipeleihin, sovelluksiin, podcastiin, lyhyisiin mainoksiin, mainoksiin, yritysvideoihin, tarvitaan aina ammattimaisesti luotuja, ilmaisia ​​äänitehosteita.


«