Mikä Tarkalleen Ottaen On Sisäpiirikauppaa Ja Miten Vältät Sitä?

”Meidän ei pitäisi voida ajatella lakia henkilökohtaisten sijoitusten yhteydessä. Joten ennakkoon sovitut sisäpiirikaupan suunnitelmat näyttävät antavan sisäpiiriläisille reunan. Kuitenkin, kun varmistat, että vain yksi, mutta kaksi tai useammat johtoryhmän jäsenet myyvät merkittävän osan henkilökohtaisista omistuksistaan, sinun tulee tulla erittäin varovaiseksi! Samaan aikaan Equifaxissa tapahtuneen rikkomuksen havaittiin vaikuttavan jopa 148 miljoonaan ihmiseen.

Tutkimuksessa väitettiin, että yrityksen osakkeita myyvien avainhenkilöiden sääntöjen 10b5-1 mukaisten suunnitelmien mukaisesti saamat tilastollisesti epänormaalit kauppatulot voidaan selittää: Il regolamento Ue n. Vuonna 2020 hän otti suuria osakeoptioita Hilton-hotelleissa heti ennen kuin Blackstone-konserni otti sen haltuunsa.

O'Haganin tuomio. Todellisten yhteisön pääomamarkkinoiden luominen edellyttää tiettyjen arvopaperimarkkinoiden toimintaa koskevien sääntöjen yhteensovittamista kussakin jäsenvaltiossa. Osakkeiden saatavuuden parantamiseksi Kiinan arvopaperimarkkinavalvontakomitea (CSRC) vaati yrityksiä muuttamaan ei-kaupankäynnin kohteena olevat osakkeet vaihtokelpoisiksi osakkeiksi. Määrä kasvaa yleensä sen jälkeen, kun merkittäviä uutisia on julkaistu yleisölle, mutta jos tällaista tietoa ei toimiteta ja volyymit kasvavat dramaattisesti, tämä voi toimia varoituslipuna. Mainitse [22], että johtaja, joka odottaa toimivansa osakkeiden arvoon vaikuttavalla tavalla, ei voi käyttää tätä tietoa hankkiakseen osakkeita niiltä, ​​jotka eivät tiedä odotetusta toiminnasta. ”Esimerkiksi ennakkoon sovittu myynti tapahtui juuri ennen huonojen uutisten ilmoittamista. Stewartin varhainen myynti pelasti hänet 45 673 dollarin tappiosta. Yleinen väärinkäsitys on, että kaikki sisäpiirikaupat ovat laittomia, mutta sisäpiirikauppoja voi tapahtua kahdella tavalla - yksi on laillista ja toinen ei.

Nyt jokainen voi hyödyntää tuotteidemme ja palveluidemme avulla sisäpiirintietojen kauppaa. Myynti kasvoi, jos kirjanpidollinen oikaisu oli suhteellisen suuri, jos oikaisu aiheutti tappiota ja jos oikaisu tapahtui yli neljännesvuosien ajan. Ei-julkinen tieto on tietoa, jota ei ole laillisesti saatavissa yleisölle. Yhtiö sai tietää rikkomuksesta 29. heinäkuuta 2020, mutta ei ilmoittanut siitä julkisesti lähes kolmen kuukauden ajan. Jos kampaaja ottaa nämä tiedot ja käy kauppaa, sitä pidetään laitonta sisäpiirikauppaa, ja SEC voi ryhtyä toimiin. Se ottaa käyttöön uuden sisäpiirikaupan toimenpiteen. Yksittäiset tapaukset vahvistavat edelleen kongressin mainetta.

Samana päivänä, kun Inhofe paljasti Raytheon-oston, hän ilmoitti myös myyvän 15 000–50 000 dollaria osakkeita biotekniikkayritykseltä Celgene sekä samansuuruisen myynnin varastosta Aptivissa, aiemmin nimeltään Delphi. Kirjanpitoskandaaleja esiintyi usein 2020-luvun alkupuolella useissa yrityksissä, kuten Enron ja WorldCom. Tänään, luuletko pystyväsi tarjoamaan palvelun tai tuotteen, joka puuttuu markkinoilta, tai onko sinulla tuote, jonka todella haluat myydä? Ja hyötyäkseen siitä hän ostaa yhtiön osakkeet ennen kuin sulautumisen ilmoittaminen todella julkistetaan.

Lainkäyttöalueiden Oikeudelliset Erot

5 miljoonaa käyttämättä ei-julkista aineistoa Livedoorista, rahoituspalveluyrityksestä, joka aikoi hankkia 5%: n osuuden Nippon Broadcastingista. Olennaisella tiedolla tarkoitetaan mitä tahansa tietoa, jolla voi olla huomattava vaikutus sijoittajan päätökseen ostaa tai myydä arvopaperi. Ja kaupasta ilmoitetaan välittömästi SEC: lle. Ainakin yksi tällainen sivusto käytti bitcoineja valuuttarajoitusten välttämiseksi ja seuraamisen estämiseksi. Bitcoin code review, muualla verkossa, Bitcoin Code-jäsenet ovat takaaneet voiton tuottavan 550 puntaa päivässä, joka on yli 13 000 puntaa päivässä. Valituksen mukaan hän paljasti ei-julkisia tietoja kahden julkisen yrityksen tulevasta sulautumisesta, jonka hänelle ilmoitti hänen potilaansa hoidon aikana.

MarketWatchin mukaan tuomioistuinhakemukseen vedoten syyttäjät pyrkivät pidemmälle vankeusajalle - vuodelle ja kolmelle kuukaudelle - samoin kuin 75 000 Yhdysvaltain dollarin sakkoon ja palautukseen, jonka arvo oli 117 000 dollaria. Yksi sisäpiirikauppajärjestelmä käsitti vinkkien välittämisen lautasliinojen tai Post-it-seteleiden kautta Grand Central Terminalissa New Yorkissa. Indikaattori on keskeisen sisäpiirin ostajien osakkeiden suhde avainsisäpiirin myyjiin. Puhelujen arvo voi hypätä voimakkaasti, kun kohde-etuuden hinta nousee. Viime vuonna 13%: n massiivinen hakkerointi myi lähes miljoona dollaria osakkeita, ennen kuin uutiset olivat julkisia. Jotta saat täydellisen raportin, sinun on kirjauduttava sisään tilille. Hän ei koskaan todistanut Waltersin oikeudenkäynnissä. Syyttäjien on myös todistettava, että kauppaa tekevä henkilö tiesi kärjen laittomasti saatujen tietojen perusteella.

Jokaista yritystä kohdellaan tasapuolisesti koosta riippumatta. Vastaava toiminta, kuten etujoukko, on kuitenkin laitonta Yhdysvaltain hyödyke- ja futuurikauppaa koskevissa laeissa. Ilman vakuutusta siitä, että lainsäätäjällä ei ole merkitystä osakevalinnassa, julkinen kyynisyys heidän kaupankäynninsä säilyy. Tämän teorian mukaan luottamuksellisen edustajan julkistamaton, itsenäinen käyttö päämiehen tietoihin arvopapereiden ostamiseksi tai myymiseksi lojaalisuus- ja luottamuksellisuusvelvollisuuden vastaisesti estää päämiehen yksinoikeudella käyttämästä tietoja. Sisäinen sisäpiiriläinen on yksinkertaisesti hyväksymällä työsuhteen, ja se on sitoutunut osakkeenomistajia kohtaan asettamaan osakkeenomistajien edut omiensa edelle yhteisöön liittyvissä asioissa. Sisäpiiriläisillä on laillinen oikeus ostaa ja myydä yrityksen ja niitä käyttävien tytäryhtiöiden osakkeita. Otetaan esimerkkejä siitä, kuinka laillinen ja laiton sisäpiirikauppa toimii.

Muutaman päivän kuluttua tapaamisesta presidentti Donald Trumpin ja puolustusministeri Jim Mattisin kanssa puolustaakseen menestyksekkäästi armeijan budjetin korotusta Inhofe osti 50 000–100 000 dollaria varastossa puolustusalan urakoitsijalta Raytheonilta, joka on hyötyä ylimääräisistä puolustusmenoista.

Hyödyllisiä Linkkejä

Arvopaperi- ja pörssikomissiot [25], jotka edustavat tippejä (käytettyjen tietojen vastaanottajia), ovat vastuussa, jos heillä oli syytä uskoa, että tipperit olisivat rikkoneet uskottavia velvollisuuksia paljastaakseen luottamuksellisia tietoja. Toimitusjohtaja vastaa organisaation menestyksestä ja ylimmän johdon päätöksenteosta. Kuten DOJ on yksityiskohtaisesti tarkennut, Ying tiesi täysin, mitä hän teki, kun sai tietoon hakkeroinnista, ja toimi huolella: Näistä "perusperiaatteista" keskustelussa todetaan, että "sijoittajansuoja" tarkoittaa tässä yhteydessä "sijoittajia on suojattava harhaanjohtavilta, manipuloivilta tai vilpillisiltä käytännöiltä, ​​mukaan lukien sisäpiirikaupat, etukäteen tapahtuva kaupankäynti tai asiakkaiden edessä tapahtuva kaupankäynti ja asiakasvarojen väärinkäyttö. "Yhdistyneessä kuningaskunnassa asiaankuuluvat lait ovat vuoden 1993 rikoslaki, V osa, luettelo 1; vuoden 2020 rahoituspalvelu- ja markkinointilaki, joka määrittelee markkinoiden väärinkäytön rikoksen [49], ja Euroopan unionin asetus N: o 596/2020.

Myynti tapahtui kuitenkin Waksalin saamien osakkeiden myyntiin liittyvän kärjen perusteella, mikä ei ollut julkista tietoa. Hallitse Bitcoinin salaisuudet nyt ennen uusien sijoittajien joukkoa näille mikä on Bitcoin Billionaire markkinoille! Poliittisten päättäjien ja sääntelijöiden tulisi olla kiinnostuneita näistä tuloksista. 16, viimeisenä päivänä kun hän myi osakkeen, osakekurssi nousi hieman yli 6 yuanista yli 38 yuaniin. Se oli etusivun uutisia jälleen vuonna 2020, kun hedge-rahaston hoitaja Raj Rajaratnam tuomittiin ennätyksellisen 11 vuoden vankeuteen osakekaupasta luottamuksellisten tietojen vastaanottamisen perusteella. Tämä tarkoittaa, että ensimmäistä kertaa rikoksentekijät voivat saada koeajan, eikä vankeutta. Yhdysvalloissa ja monissa muissa lainkäyttöalueissa "sisäpiiriläiset" eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään yritysvirkamiehiin ja suurimpiin osakkeenomistajiin, kun kyse on laittomasta sisäpiirikaupasta, vaan niihin voi kuulua henkilöitä, jotka käyvät kauppaa osakkeilla olennaisen ei-julkisen tiedon perusteella vastoin jotakin velvollisuutta. luottamus. Ainoat muut kertaa, mitä on tapahtunut, olivat vuosina 2020 ja 2020, aikaisemmin viimeisimmät karhumarkkinat, TrimTabs kertoi.


«