Parhaat Yli 22 Tapaa Tehdä Online-kyselyjä Rahaa Varten, Täysin Ilmaiseksi!

No, jos et ole kahvinjuomaa, on järkevää, että Starbucks ei halua käyttää rahaa antaaksesi sinulle tutkimuksen jostakin, joka ei koske sinua! Havaitsimme kuitenkin lukuisia ongelmia sivuston kanssa, mikä teki kyselyjen ottamiskokemuksesta yleensä heikon. Yhtiö toimii joidenkin maailman suurimpien tuotemerkkien, kuten Coca-Colan, Kelloggin ja Sony Musicin, kanssa.

Ehkä haluat pitää pisteesi Amazon-lahjakorteista. Yli 5 000 000 jäsenellä varustettu LifePoints laskuttaa itseään muutakin kuin vain tutkimussivustoksi. Kuinka tiedät onko yritys laillinen vai huijaus? Rekisteröidy MindMoveriin »iPoll Mobile -yhteensopivuus ja useat maksumahdollisuudet.

Kun otat online-kyselyjä rahaa varten, kyselyaiheet voivat kattaa kaiken mitä harrastuksistasi ja kiinnostuksestasi, ostoksista ja tuoteominaisuuksista, ja kaikkea siltä väliltä.

Suurin osa kyselyaiheista on sosiaalisia ja yleistä etua koskevia aiheita. Norsk bitcoin -foorumi, tämä ominaisuus ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Kerro meille alla olevissa kommenteissa! Mene nopeimmalla ja helpoimmalla vastauksella, kun olet samalla rehellinen. Tässä käytetty palkitsemisjärjestelmä on pistepohjainen, mikä tarkoittaa, että ansaitset pisteitä käytettävissä olevien kyselylomakkeiden täyttämisestä. Älä ole valinnassa kyselyjen täyttämisessä, vaikka se maksaakin vähän. Tilisi saldo kertyy ajan myötä.

On monia tekijöitä, jotka määräävät, kuinka paljon yksittäinen tutkimus maksaa.

Onko Kysely Ottamassa Todellista Ja Voitko Tehdä Mitä Tahansa Ottaen Niitä?

Mitä enemmän tutkimuksia otat, sitä enemmän mahdollisuuksia sinun on voittaa. Kerro vain mielipiteesi brändeistä, kuten McDonald’s, Best Buy, Coca Cola ja muut. Yrityksen sivusto on suunniteltu edelleen ammatillisen aseman vahvistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että vastataan moniin kysymyksiin etukäteen - ennen kyselyn maksettua osaa. Joten tiedät, että tämä yritys on legit. Voit aina tarkistaa heidän sovelluksestaan ​​uusia tutkimuksia.

Swagbucks on syntynyt maksettujen surffailusivustojen ja cashback-portaalien aikakaudelta. Swagbucks on erilainen siinä, että heillä on melkein jokainen tapa ansaita rahaa vuorovaikutuksessa Internetissä. Voit käyttää näitä pisteitä lahjakorteissa useille parhaille yrityksille, mutta jos haluat monipuolisuuden, jota kylmä kova käteinen tarjoaa, niin Paypal on tapa. Tämä on hiukan erilainen kuin muut, keskittyen enemmän sosiaalisiin kysymyksiin ja yleistä etua koskeviin aiheisiin. Tämä sivusto on ollut olemassa jo pitkään. Pysy kaukana heistä ja kaikista ns. Kyselypaikoista, jotka joudut maksamaan liittymiseen. Kyselyn suorittamisen jälkeen saat markkinapisteitä. Yli 5 miljoonan jäsenen kanssa Survey Junkie on yksi suurimmista tutkimuksen sivustoista ympäri.

Se on ansaitseva numero yksi.

CashKarma

MySurvey on ehdottomasti yksi markkinoiden kevyemmistä ja hauskemmista kyselyalustoista, ja sen pitäisi sisältyä kyselysivustojen portfolioon. Kun se saavuttaa yli 7000, voit ansaita enemmän tutkimusta kohden. Työkalut ja resurssit, neuraaliverkot analysoivat suosikki-indikaattorisi, tunnistavat moniulotteiset mallit, jotka ovat liian monimutkaisia ​​markkinoiden liikkeiden visualisoimiseksi, ennustamiseksi ja ennustamiseksi, ja sitten tuottaa kaupankäynnin signaaleja näiden mallien, ennusteiden ja ennusteiden perusteella. Kuten useimmissa sivustoissa, tilin luominen on ilmaista ja helppoa. Maksat PayPal-maksusi yleensä alle 72 tunnissa. Yksi Vindale Researchin parhaista ominaisuuksista on, että ei ole mitään pistejärjestelmää, jota voitaisiin seurata.

InboxDollars tekee helposti luettelomme parhaista tutkimussivustoista vuodelle 2020. Tässä on yleiskatsaus: Onnea ja pidä hauskaa. Vieraillessani näillä verkkosivustoilla huomasin kuitenkin, että se ei ole aivan yhtä mustavalkoinen kuin vain "tee tutkimuksia ja saa rahaa. "Heidän ylpeensä on se, että verkko-, iPhone- ja Android-käyttöympäristöjensä ansiosta voit suorittaa tutkimuksia kotona, toimistossa, rannalla tai kävelyllä. Rahatutkimusten täyttäminen ansaitsee sinulle pisteitä nimeltään Swagbucks, jotka voidaan ansaita PayPalin kautta tai lunastaa lahjakorteina kaupoille, kuten Amazon. Irc-kanavat, gabrielson oli Mayon terveysjärjestelmien hallituksen varapuheenjohtaja, mukaan lukien voittoa tavoittelevat julkiset ja yksityiset sekä Sharps tarjoaa myös kaksi yksinkertaista ratkaisua turvalliseksi ja helpoksi. Tämän lehdistötiedotteen tarjoamat tiedot Bitcoin-kaupan vahvistaminen kestää noin tunnin. , ja bitcoin systeemi on rajoitettu viiteen tapahtumaan sekunnissa. Rahat tai lahjakortit.

Joten pyrin etsimään tutkimussivustoja, jotka olivat parhaita tuottamaan vähän ylimääräistä rahaa.

Vastauskyselyihin

Vuonna 1996 perustetut yritykset ovat maksaneet yli 236 miljoonaa dollaria käteisellä ja palkkioilla. Tilaa YouGov täältä. Tämä artikkeli saattaa sisältää linkkejä yhteistyökumppaneiltamme.

Sivustojensa mukaan he sanovat olevansa suosituin online-piste ansaita rahaa ja palkkioita ajatuksiesi jakamisesta. Vaikka tämä ei ehkä ole teknisesti totta, ne ovat yksi suurimmista siellä olevista tutkimussivustoista. LifePoints väittää, että sen jäsenet ovat inspiroineet sellaisia ​​asioita kuin lukkiutumattomat jarrut, vauvojen ja lasten turvaistuimet ja jopa rahapalkkio luottokortit! Muita vaihtoehtoja ovat Amazon, iTunes ja Starbucks. Voit lisätä mahdollisuuksiasi ansaita näitä palkintoja tekemällä lisää tutkimuksia. Lailliset markkinatutkimusyritykset eivät koskaan ehdota, että voit ansaita elantonsa ottamalla tutkimuksia... itse asiassa useimmiten ne tarjoavat vain suuria vaihteluväliä siitä, kuinka paljon voit tehdä tutkimusta kohden heidän sivustollaan (kuten 0 dollaria).

IPoll

Lisätietoja Jobs2Shopista täältä. Paneelin takana oleva yritys on C + R Research, Chicagossa toimiva markkinointitutkimusyritys. PandaResearch pyrkii kohtuullisin keinoin seuraamaan ja ilmoittamaan tarjouksillesi liittymistä, mutta ei takaa prosessin tarkkuutta.

Saat pisteitä jokaisesta tekemästäsi tutkimuksesta. Lailliset kyselyyritykset eivät koskaan veloita sinua liittymisestä tai ilmoittautumisesta. Saavuttuaan hauska kuulostava nimi, saimme nähdä kuinka Swagbucks on yksi arvostetuimmista yrityksistä online-kyselytilassa. Jos olet kärsivällinen ja sinulla on aikaa säästää, se voi olla kokeilun arvoinen, mutta ehkä ei ennen muuta sivustoa. Forex-sanasto, toisaalta Oandalla on rajoitettu tuotevalikoima, vain valuutta- ja CFD-instrumentit. Se tunnetaan matalasta vähimmäismaksurajasta ja nopeasta ja helposta ensimmäisestä voitosta.

Kaikkein näkemäisin kaiutin: Divoom Ditoo

Liittyessään sinun on täytettävä profiili, joka esittää sinulle joitain peruskysymyksiä. Jokainen kysely on suunnattu tietylle väestöryhmälle, joten yritys lähettää sinulle kyselyn vain, jos yritys voi profiilissasi kertoa, että sopeudut haluamaasi väestöryhmään. Valitettavasti monet ihmiset romahtavat nopeasti rikastuvien huijausten vuoksi. He sanoivat saavansa takaisin minuun kahden viikon sisällä, mutta he eivät koskaan tehneet. Yritys tai brändi päättää haluavansa tietää enemmän ihmisistä, jotka ovat kohdemarkkinoillaan. Tilin luominen vie noin 2 minuuttia ja on täysin ilmainen! Kukaan jäsen ei saa kerätä yli 60 000 pistettä yhtenä kalenterivuonna.

Ja saat maksun heti! Mutta voit odottaa vastaavan seuraaviin aiheisiin liittyviin kysymyksiin: Kuten olen jo todennut, melkein kaikki nämä sivustot vaativat arkaluontoisia tietoja! InboxDollars maksaa sinulle katsella videoita, hakea, tehdä ostoksia, ottaa tutkimuksia ja paljon muuta. Asiakkaat, jotka katselivat tätä tuotetta, katselivat myös, vuonna 2020 Bitcoin hyppäsi 700–900 dollarista vuoden alussa ennätykselliseen 20 000 dollarin ATH-arvoon. Itse asiassa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa tekee sitä. Yritin INSIDERin suosittelemaa tutkimussivustoa, Swagbucksia, nähdäksesi, millainen kyselyjen tekeminen on voittoa. Kun ansaitset pisteitä, voit lunastaa ne käteisellä tai lahjakortteilla paikoissa, kuten Best Buy, Target, Kohl’s ja Nike.

Hanki palkka ottamalla online-kyselyitä rahaa varten, tekemällä ostoksia verkossa, pelataksesi pelejä ja paljon muuta. Tämä tarkoittaa, että saatat tehdä vähemmän kuin jos ottaisit kyselyn ensisijaisen sivuston kautta, mutta se voi myös säästää paljon aikaa, jolloin se on mahdollisesti kannattava vaihto. Ansaitset pisteitä, jotka voidaan lunastaa välittömästi käteisellä, Paypal-luotolla tai lahjakortilla.

  • 50–1 dollaria epäsuorista viittauksista (ihmiset, jotka omat viitteesi viittasivat sivustoon).
  • Tripi sanoo, että verkkokyselyt kestävät yleensä vähintään kaksi kertaa niin kauan kuin sanotaan.

Lopulliset Ajatukset

Jos näen tarpeeksi kiinnostusta, muutan tämän sivun eräänlaiseksi hakemistoksi, jota päivitämme jatkuvasti ja lisäämme uusia tutkimuksia luetteloon. Mitä enemmän tutkimuksia otat, sitä enemmän ansaitset. 127 oikeutettua kotitöitä, jotka todella palkkaavat, sinun on oltava jonkin näistä palkattavista valtioista asukas, mutta voit työskennellä mistä tahansa:. “Rakastan InboxDollareita, koska olen viiden lapsen kotona oleva äiti ja etsimme jatkuvasti ylimääräisiä tapoja säästää vähän rahaa. Ei erityisiä vaatimuksia, mitään ei tarvitse asentaa, ja uusia tutkimuksia on saatavana päivittäin.

Kun sinulla on 500 pistettä, voit lunastaa ne palkintoihin, kuten PayPal-maksuihin ja Visa® Prepaid -kortteihin, sekä lahjakorteille myymälöille, kuten: Kerro vain rehellinen mielipiteesi ja maksa siitä. Tänä aikana monet asiat ovat muuttuneet, mutta yksi asia pysyi samana, ja tosiasia, että ne ovat aina ajoissa maksamalla, mikä on yksi syy siihen, miksi olen pysynyt heidän kanssaan niin kauan. 27 parasta online-sivutyötä ansaitaksesi enemmän rahaa vuonna 2020, he tarvitsevat kirjoittajia, jotka voivat tarjota puhtaita, selkeitä ohjeita digitaaliselle oppaalle (joka kuuluu ”tekniseen kirjoittamiseen”) tai vain hyvään, arvokkaaseen sisältöön. Tekniset puoleiset häiriöt, kuten web-kehitys, tekstien kirjoittaminen ja laadunvarmistustestaus, ovat osa vakaaa ja kukoistavaa teollisuutta - ja ne ovat varmasti vähemmän mieltään numboivia kuin kyselyjen tekeminen. EarnOnTheGo, joka antaa sinulle pisteitä (ja antaa sinulle mahdollisuuden saada lisää tutkimuksia) sijaintitietojesi jakamisesta yrityksen kanssa. VIP Voice mainitsee lomat, elektroniikan ja lahjakortit esimerkkeinä palkinnoista, joita voit voittaa tällä tavalla. Et vastaa 30 kysymykseen ja sitten kieltäydyt, nolla osoittaa sitä. Maksu on 4 dollaria.


«